Kehon ja mielen hyvinvointia upeassa Pyhäniemessä.

harmonia-keidas_logo_white

Keho ja mieli rennoksi.

Täällä rauhallisen ja kauniin luonnon äärellä stressihormonit muunnetaan lempeästi mielihyvähormoneiksi. Annan sinulle mahdollisuuden pysähtyä arjen kiireiden keskellä ja löytämään erilaisia keinoja palautumiseen.

Minusta

Olen Annika Rajala, olen valmistunut vuonna 2018  Shiatsu-akupainantahoitajaksi sekä vuonna 2020 Palautumisohjaajaksi. Tällä hetkellä kouluttaudun Shiatsu- ja Saunaterapeutiksi. Sydämen asiani on kohdata asiakkaani aina lämmöllä ja läsnäololla. Luon elämyksellisiä hetkiä kehon ja mielen äärelle.

Palvelut

Akupainanta, hieronta sekä erilaiset venytykset

45 min - 43€
100 min - 73€
120 min - 93€
Akupainanta, hieronta sekä erilaiset venytykset avaavat lihasjännitteitä ja koko kehon virtauksia. Avuksi mm. stressiin, unettomuuteen, kehon eri kiputiloihin, niska- ja hartiajännityksiin, päänsärkyyn sekä ruoansulatus- ja virtsatievaivoihin.

Tämä hieronta sopii perusterveelle ihmiselle ja mahdolliset hoidon estävät tekijät kartoitetaan ennen hoitoa.

Intialainen päähieronta

45 min - 43€
Intialainen päähieronta rentouttaa ja stimuloi verenkiertoa ja lymfakiertoa ja se auttaa niska- ja hartiaseudun vaivoihin, stressiin, silmien- ja päänalueen särkyihin, unettomuuteen ja jopa korvien soimiseen. Hoito toteutetaan asiakkaan istuessa tuolilla.

Kuumakivihieronta

45 min - 50€
90 min - 80€
100 min - 100€
Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha itämainen hoitomuoto, jonka vaikutus perustuu kuumien tuliperäisten kivien ja hoito-öljyn avulla tapahtuvaan lihasjännitysten laukaisemiseen, rentoutukseen ja aineenvaihdunnan aktivoimiseen. 

Tämä hieronta sopii perusterveelle ihmiselle ja mahdolliset hoidon estävät tekijät kartoitetaan ennen hoitoa.

Palautumisharjoitukset

Palautumisharjoitukset auttavat hermostoamme tasapainottumaan lepohermostomme aktivoitumisen kautta. Erilaisten palauttavien liikkeiden sekä harjoitusten avulla pyritään saavuttamaan kokonaisvaltainen rentoutuminen ja tuntemaan läsnäolon voima.

Yksilö -ja ryhmävalmennuksina.

Tiedustele hintaa. 

Ohjatut saunaterapiahetket

Ohjatut saunaterapiahetket Pyhäniemen Rantasauna Kipakassa.

Turvesauna ja Yrttisauna Avuksi särkyihin,  aktivoimaan aineenvaihduntaa, kosteuttamaan ihoa ja hiuksia. Käytössänne on ”Saunan 7 Salaisuutta” pesutuotteet.  Lisäpalveluina erilaiset savikasvonaamiot, vartalokuorinnat, jalkakylvyt luonnonkasvien ja suolan voimalla.

Tiedustele tarjousta.