hyvanolonaskel-logo_white

Jalkasi ovat juuresi.

Olen äitiyslomalla 1.1.2022 alkaen. Kiitos kaikille asiakkailleni menneestä vuodesta!

Huolitellut jalat ja kauniit varpaat tuovat hyvinvointia koko kehollesi. Jalkasi ovat juuresi, huolehdithan niistäkin.

Minusta

Olen Anni Peltola, ammatiltani jalkojenhoitaja sekä lähihoitaja. Jalkojenhoidosta minulla on yli 10 vuoden kokemus. Haluan kehittää osaamistani, minkä vuoksi kävin vyöhyketerapian peruskurssin kesällä 2020. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni, suurimman ilon minulle tuo, kun asiakas lähtee kevein jaloin luotani, ripaus hymyä huulillaan.

Palvelut

Pikajalkahoidot

Pikajalkahoito: 30 min - 38€
Jalkahoito: 1 h - 50€
Pikajalkahoito 30min - 38€
Sisältää kynsien leikkauksen ja kevyen ohentamisen, jalkaterän siistimisen sekä jalkojen rasvauksen. Pikajalkahoidossa voidaan myös hoitaa yksittäinen jalkaongelma, kuten yhden känsän poisto tai sisäänkasvaneen kynnen ensiapuhoito.

Jalkahoito 1h - 50e
Sisältää Jalkojen tarkistuksen, känsien ja kovettumien poiston, kynsien ohennuksen, leikkauksen ja lakkauksen. Lopuksi rasvaushieronta ja kotihoito-ohjeet. 

Rentouttavat jalkahoidot

Rentouttava jalkahoito: 1h - 60€
Jalkahoito: 1h 15 min - 60€ 
Rentouttava jalkahoito 1h - 60€
Sisältää jalkojen tarkistuksen, aromaattisen jalkakylvyn, kynsien ohennuksen, leikkauksen ja lakkauksen. Lopuksi rentouttava hieronta ja kotihoito-ohjeet. 

Jalkahoito 1h 15min - 60€
Sisältää jalkojen tarkistuksen, jalkakylvyn, känsien ja kovettumien poiston, kynsien ohennuksen, leikkauksen ja lakkauksen. Lopuksi rentouttava hieronta ja kotihoito-ohjeet. 

Pitkät jalkahoidot

Jalkahoito pitkä: 1,5h - 65€
Jalkahoito kotikäyntinä: alkaen 55€
Jalkahoidot palveluhoitokodeissa: alkaen 48€
Jalkahoito pitkä 1,5h - 65€
Sisältää jalkojen tarkistuksen, jalkakylvyn, känsien ja kovettumien hoidon, kynsien ohennuksen, leikkauksen ja lakkauksen. Lopuksi rasvaushieronta ja koti hoito-ohjeet. 

Jalkahoito kotikäyntinä alkaen 55€

Jalkahoidot palveluhoitokodeissa alkaen 48€

Hoitoja teen Pyhäniemi Wellbeing- rantasaunalla sopimuksen mukaan. Varaathan hoitosi ajoissa. 

Laitos-ja kotikäynnit näyttelevät myös isoa osaa työssäni tänä päivänä, kun asiakkaat tarvitsevat palveluita kotiin. Lähihoitajana pystyn arvioimaan tilannetta ja konsultoimaan muuta terveydenhuollon henkilöstöä tarvittaessa.