Facebook Cover Photo (002)

joogaa ja hyvinvointia

Miltä kuulostaa rentouttava meditaatioharjoitus niemennokassa veden äärellä? Aisteja herättelevä läsnäoloharjoitus metsän siimeksessä? Hengitystyöskentely raittiissa ja puhtaassa ulkoilmassa? Kehon vetreyttäminen sisällä tai ulkona? Pyhäniemen monipuolinen luonto sallii meille paljon ihania vaihtoehtoja ja elämyksiä hyvinvoinnin, joogan ja läsnäolon parissa. Jos kuitenkin sisätilat ovat enemmän mieleenne, niin siihenkin löytyy useita vaihtoehtoja.

Minusta

Olen Niina Katara ja juureni ovat Kihniössä. Minusta on aivan mahtavaa tehdä yhteistyötä paikallisten yrittäjien kanssa yhteisen intohimon kohteen eli hyvinvoinnin parissa. Olen kokenut jooga-ohjaaja ja minulta voit tilata joogapaketteja esimerkiksi ystävä- tai työporukalle.

Palvelut

Joogaharjoitus 30/60 min.

30 min. 299€ + alv 10%
60 min. 399€ + alv 10%
Joogaharjoitus 30/60 min Lempeää tai aktiivista, rauhoittavaa tai energisoivaa. Liikettä, hengitystä, meditaatiota tai vaikka pelkkää rentoutumista. Mitä ikinä te kaipaatte. Tuon mukanani myös kaikki joogaan tarvittavat välineet.

30 min. 299€ + alv 10%
60 min. 399€ + alv 10%

(ryhmä maks. 15 henkilöä, pyydä tarjous isommalle ryhmälle)

Joogaharjoitus 2 h

120 min. 550€ + alv 10%
  Joogaharjoitus 2h Kahden tunnin aikana saatte kunnon annoksen rentouttavaa joogaa. Voimme sisällyttää harjoitukseen myös teeman, kerro millaisella porukalla ja missä merkeissä kokoonnutte, niin ehdotan sopivaa.

120 min. 550€ + vat. 10%

(ryhmä maks. 15 henkilöä, pyydä tarjous isommalle ryhmälle)

Workshop 2h

120 min. 550€ + alv 10%
Workshop 2h. Mikäli haluatte syventävää oppia, luon teitä kiinnostavasta aiheesta työpajan, jossa yhdistyy teoreettinen oppi ja harjoittelu. Aiheita voivat olla mm. palauttava jooga, energisoiva jooga, meditaatio- ja hengitysharjoitukset.

120 min. 550€ + alv 10%

(ryhmä maks. 15 henkilöä, kysy tarjous isommalle ryhmälle)

Online Jooga

Haluatko joogata juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii?
Online jooga -Haluatko joogata juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii?
TUTUSTU ONLINE -JOOGAKURSSEIHINI